Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Prijs Olijfboom

De prijs van de olijfboom wordt voornamelijk bepaald door de dikte van de stam. Het gaat dus niet altijd om de lengte van de olijfboom, dit is duidelijk anders dan bijvoorbeeld bij een palmboom. Daar bepaalt juist de lengte van de stam de prijs van de boom. In het geval van de olijfboom geldt, hoe dikker de stam, hoe ouder de olijfboom.


En hoe komt het dan de prijs van een olijfboom hoger wordt naarmate de leeftijd van de olijfboom ook hoger wordt? Dat is een simpele rekenmethode. De kweker waar de olijfboom vandaan komt besteedt tijd en geld aan de verzorging van de olijfbomen. Dit zit hem in voeding, water, snoeien, etc. Hoe langer een olijfboom bij de kweker staat hoe meer tijd en geld hij in de olijfboom gestopt heeft. Kortom, de leeftijd van de olijfboom bepaalt de prijs.


Voor een overzicht van de prijzen van de olijfbomen die wij verkopen kunt een kijkje nemen in onze webshop.


Bestelt u liever niet via internet? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een afspraak en kom eens vrijblijvend bij ons kijken. Voor onze contactgegevens klikt u hier.