Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

Assortiment Olijfboom

Over www.winterhardeolijf.nl - specialist in olijfbomen en palmbomen

Wij zijn een bedrijf dat het hele jaar door betaalbare olijfbomen en palmbomen kan aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit weten wij te realiseren doordat wij nauwe contacten hebben met leveranciers in heel Europa. Elke olijfboom wordt door ons apart geselecteerd zodat wij er zeker van zijn dat alleen de beste kwaliteit uiteindelijk bij ons in Nederland aankomt.


Doordat we een klein bedrijf zijn hebben we geen “extra” kosten, hierdoor kunnen we u altijd een scherpe prijs aanbieden. Een ander voordeel van het “klein zijn” is dat we zeer flexibel zijn. We zijn bijvoorbeeld ook buiten kantoortijden of in het weekend op afspraak geopend. Daarnaast kunnen we ook tegen een vergoeding de door u gekochte olijfboom bezorgen.

Wij bevinden ons in de provincie Noord-Holland in de buurt van de steden zoals Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Alkmaar, Castricum, Heerhugowaard, Den Helder en Schagen. Maar onze klanten komen niet alleen maar uit de kop van Noord-Holland. Door onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding komen uit het hele land klanten hun olijfboom en/of palmboom bij ons uitkiezen.

Naast dat u bij ons olijfbomen kunt kopen, kunt u de olijfbomen ook huren. Een olijfboom brengt sfeer en past bij elke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat de olijfboom in een mooie designpot komt of juist in een robuuste plantenbak komt te staan. Op de pagina service vindt u hier meer informatie over.

In ons assortiment vindt u meer informatie over welke bomen wij aanbieden . Per boom vindt u ook nog wat aanvullende informatie mbt bijvoorbeeld de verzorging. Indien u heeft besloten om bij ons een olijfbomen te kopen kunt u dat doen via onze webshop of u kunt er voor kiezen om bij ons langs te komen om de boom zelf uit te kiezen. Schroom niet om te bellen of te mailen wanneer u meer informatie wilt of wanneer u een afspraak wilt maken om de olijfbomen en palmbomen te komen bekijken.