Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom kopen Utrecht

Ook in Utrecht en omgeving hebben wij regelmatig tevreden klanten die bij ons een palmbomen of een olijfboom hebben gekocht. Utrecht ligt tegen Noord-Holland aan en da afstand is dan ook goed te doen. Veel klanten uit Utrecht komen bij ons langs om zelf hun palmboom of olijfboom uit te zoeken. Voor diegene die het toch te ver vinden bezorgen wij de palmbomen en olijfbomen al vanaf 56,- euro.


Wij hebben afspraken gemaakt met een aantal gespecialiseerde transport bedrijven voor het bezorgen van onze palmbomen en olijfbomen. Zij doen dat per pallet en afhankelijk van de olieprijs komt dat meestal neer op 56,- euro, Winterharde Olijf maakt hier overigens geen winst op, de prijs die wij door krijgen van het transportbedrijf rekenen wij 1-op-1 aan u door.

Komt u dus uit de buurt van Utrecht en bent u geïnteresseerd in een palmboom of olijfboom uit ons assortiment, twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij ontvangen u graag voor een kijkje  op onze locatie in Noord-Holland en anders kunt u uw keuze maken in onze webshop!


Succes!