Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom kopen of huren

U kunt bij ons niet alleen een palmboom of olijfboom kopen, u kunt bij ons ook een palmboom of olijfboom HUREN.  Heeft u een (thema)feestje en wilt u wat extra sfeer door een mooie palmboom of olijfboom neer te zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren zowel de palmbomen als de olijfbomen, uiteraard kan dit met een mooie pot van BLOOM erbij, voor nog meer sfeer!

Kijk hier voor de prijzen die wij hanteren voor het verhuren van de palmbomen en olijfbomen. Voor de omgeving van Amsterdam, Alkmaar, Castricum en Heerhugowaard kunnen we een zeer scherp bezorgtarief neerleggen. Uiteraard kunt u de olijfbomen en palmbomen ook zelf ophalen en weer terugbrengen.

Kijk even goed naar de tarieven voor het huren van de bomen, soms is het namelijk voordeliger om de olijfboom of palmboom zelf te kopen! Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk. Kijk voor de verkoopprijzen van onze palmbomen en olijfbomen in ons ons assortiment.

Veel plezier!