Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom kopen - vol in het blad

Een olijfboom die vol in het blad zit is natuurlijk een prachtig gezicht! Toch kan het zo zijn dat de olijfboom zijn blad in de winter verliest. Vaak gebeurt dit met maar een paar blaadjes tegelijk, doorat er veel nieuw blad aangemaakt wordt in het voorjaar valt dit nauwelijks op. Echter, het kan zo zijn dat de olijfboom door de vorst al zijn blad in één keer verliest. Dit betekent niet dat de olijfboom dood is, maar hij heeft al zijn energie nodig om zijn wortels goed te houden. Doordat alle energie naar zijn wortels gaan en niet naar het blad, wordt het blad bruin en laat het los. Snoei het dode hout van de olijfboom in het vroege voorjaar weg en de olijfboom zal weer snel nieuwe takjes en nieuw blad maken.

Let verder bij het kopen van een olijfboom er goed op dat de olijfboom in een grote pot staat. Hoe groter de pot waar de olijfboom in staat, hoe beter de wortels gegroeid zijn.

Winterharde Olijf.nl verkoopt alleen olijfbomen en palmbomen in een grote pot en vol in het blad. Wij snoeien de olijfbomen alleen wanneer het echt nodig is, zodat u als klant de olijfboom zelf in de gewenste vorm kan snoeien. Neem snel een kijkje in onze webshop en laat ons weten wat uw keuze is geworden!