Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom kopen in Amsterdam

Komt u uit de regio Amsterdam en denkt u eraan om een olijfboom te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Waarland, Noord-Holland. Dat is een plaatsje in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen en ligt ongeveer 40km boven Amsterdam. Via onze webshop kunt u direct een olijfboom of palmboom uitkiezen welke wij middels een transportbedrijf bij u kunnen laten bezorgen. Komt u liever langs om uw olijfboom zelf uit te kiezen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Wij zijn op bijna alle gewenste tijden open. Laat ons weten wanneer het u uit komt en wij zorgen ervoor dat iemand van ons u kan helpen.

Door onze goede kwaliteit olijfbomen en palmbomen en door onze scherpe prijs, krijgen wij veel klanten uit het hele land die geïnteresseerd zijn in onze bomen. Ook uit Amsterdam krijgen wij regelmatig klanten die enthousiast zijn geworden van foto’s en door mond op mond reclame.

Neem snel een kijkje in onze webshop en laat ons weten of u liever langs komt of dat u direct bestelt via de website.

Veel plezier!