Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom kopen bij Winterharde Olijf.nl

Een olijfboom kopen bij Winterharde Olijf.nl is niet alleen leuk, maar ook erg voordelig! Door onze lage kosten en scherpe inkoopprijzen, kunnen wij onze palmbomen en olijfbomen erg scherp aanbieden. Wanneer u bij ons een olijfboom gaat kopen, weet u zeker dat u de juiste adviezen krijgt voor het onderhouden van de olijfboom en weet u zeker dat u altijd voor gratis advies bij ons terug kunt komen. Een olijfboom kopen bij Winterharde olijf.nl betekent ook dat u kiest voor goed product. Onze palmbomen en olijfbomen hebben wij zelf uitgekozen. Wij kennen onze leveranciers goed en hebben goede afspraken gemaakt over de kwaliteit die wij geleverd krijgen. Op deze manier kunnen met een gerust hart de palmbomen en olijfbomen verkopen. En u kunt met een gerust hart uw boom uit komen kiezen bij ons.

Naast het kopen van de olijfboom is het ook mogelijk om de olijfboom door ons te laten bezorgen. Afhankelijk van de afstand laten wij de olijfboom door een gespecialiseerd transportbedrijf bezorgen of bezorgen wij de olijfboom zelf. Door ook voor transport scherpe prijzen te hanteren, blijven wij één van de goedkoopste aanbieders van palmbomen en olijfbomen.


U kunt bij ons een olijfboom via de webshop kopen, maar uiteraard is het ook mogelijk om gewoon bij ons langs te komen en een palmboom of olijfboom zelf bij ons uit te kiezen. Kortom, niets staat u nog in de weg om bij ons uw palmboom of uw olijfboom te kopen. Tot snel!