Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom kopen bij Intratuin?

Lkoopt u liever een olijfboom bij een tuincentrum zoals Intratuin? Dan weet u zeker dat u goed advies krijgt en meestal ook kwalitatief goede olijfboom. Helaas is het ook vaak zo dat u dan meer betaald voor uw olijfboom dan wanneer u uw olijfboom bij ons koopt. Doordat wij een klein bedrijf zijn en dus “kleine” koste hebben, kunnen wij onze olijfbomen en palmbomen voor een erg scherpe prijs aan u verkopen. Voel u vrij om de onze prijzen te vergelijken met die van elk ander tuincentrum. Denkt u een goedkoper tuincentrum gevonden te hebben? Geen punt, laat het ons weten en wij gaan kijken of wij u een nog scherper aanbod kunnen doen.

Wij streven ernaar om de goedkoopste leverancier te zijn van kwalitatief uitstekende olijfbomen en palmbomen. Het zal ons niet altijd lukken om goedkoper te zijn dan elk ander tuincentrum, maar in 90% van de gevallen zijn wij de goedkoopste!

Denk aan ons bij het kopen van een olijfboom, neem gelijk een kijkje in onze webshop!