Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfboom aanbieding

Op zoek naar een mooie olijfboom, maar ook nog betaalbaar? Het lijkt tegenwoordig een onmogelijke opgave… Wij proberen daar verandering in te brengen door onze eigen kosten zo laag mogelijk te houden, waardoor wij voor u altijd een scherp geprijsde olijfboom in ons assortiment hebben. Naast onze vaste lage prijzen hebben wij regelmatig één of meerdere olijfbomen in de aanbieding. Vaak is dit een olijfboom die wij zelf ook goedkoper in hebben kunnen kopen en waar wij u van mee willen laten profiteren.  Wanneer wij een interessante aanbieding hebben, zetten wij dit altijd op de homepage en tevens is de aanbieding terug te vinden in onze webshop.  


Zoals al eerder gezegd proberen wij zo scherp mogelijk te zijn in het aanbieden van onze olijfbomen. Vaak is een extra korting op de olijfbomen mogelijk wanneer er sprake is van een grotere afname. Wij hebben dit niet standaard verwerkt in onze webshop. Bent u van plan om een groter aantal olijfbomen af te nemen? Neem dan even via mail of telefoon contact met ons op, dan proberen wij voor u een nog scherpere aanbieding te maken.


Veel plezier in onze webshop en succes met het kiezen van uw olijfboom!