Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

OudAssortiment olijfboom

Olijfbomen Alkmaar aanbieding

Winterharde olijf.nl heeft als streven om de prijzen van de olijfbomen en palmbomen zo laag mogelijk te houden voor de klant. Door zelf lage kosten te houden en scherp in te kopen, houden we de prijs laag. Een olijfboom wordt op die manier al snel betaalbaar. Wij zijn gehuisvest in de buurt van de stad Alkmaar in de provincie Noord-Holland. Door onze webshop zijn wij niet regio gebonden maar leveren wij palmbomen en olijfbomen door heel Nederland. Naast onze scherpe prijzen die wij hanteren, proberen wij ook elke maand een andere olijfboom en/of palmboom in de aanbieding te doen. Hierdoor wordt het voor u nóg interessanter om bij Winterharde olijf.nl een palmboom of olijfboom te kopen.


Bent u van plan om meerdere palmbomen of olijfbomen aan te schaffen? Neem dan even via mail, telefoon of het contact formulier contact met ons op, want dat kunnen wij u vast een nog scherpere prijs geven. Kies dus snel uw olijfboom op palmboom uit in onze webshop en als u nog aanvullende vragen heeft horen wij dat graag van u!