Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

Assortiment Olijfboom

Assortiment olijfbomen Winterhardeolijf.nl

Palmboom  160,- euro
Stamhoogte 80-100cm
Totale hoogte 200-230cm
Gewicht: 45kg

S

Stamomtrek

Palmboom  175,- euro
Stamhoogte 100-120cm
Totale hoogte 220-250cm
Gewicht: 55kg

S

Stamomtrek

Mal's-E: Add Palmboom 80-100cm to cart Mal's-E: Add Palmboom 100-120cm to cart

Staat de palmboom waar u naar zoekt er niet tussen?

In ons assortiment hebben wij de meest verkochte palmbomen opgenomen. Mocht u op zoek zijn naar een ander soort, een andere hoogte, of juist een palmboom met een bijvoorbeeld een gladde stam? Laat het ons weten via het contact formulier, via een e-mail of per telefoon. Door onze contacten met veel verschillende kwekers, is er bijna geen palmboom waar wij niet aan kunnen komen.


Bestel via de webshop of kom bij ons langs

U heeft de mogelijkheid om direct via de “nu bestellen”-knop uw product te bestellen. Maar ook kunt u bij ons langs komen om zelf een boom uit te zoeken. Let op: het adres dat op deze website wordt vermeldt is van ons kantoor, hier staan geen bomen! Wilt u eens vrijblijvend onze voorraad bomen komen bekijken? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of via het contact formulier om een afspraak te maken.


Grotere afname?

Bent u van plan om meer dan 5 palmbomen bij ons te bestellen? Dan geldt voor u een ander tarief. Laat het ons weten via het contact formulier, via een e-mail of per telefoon en wij zullen voor u een factuur op maat opstellen.


Verhuur

Wilt u een palmboom huren? Ook dat is mogelijk! Neem een kijkje op onze verhuur pagina en laat het ons weten via het contact formulier.


Informatie over de palmboom

De Trachycarpus fortunei is de populairste palm in West-Europa. Dit komt natuurlijk door zijn tropische uiterlijk, hoge winterhardheid en zijn snelle groei. Hij heeft zijn oorsprong in de Himalaya (China) waar sneeuw niet ongewoon is. Hij kan dus bij ons gewoon in de volle grond gezet worden maar hij doet het ook prima in een pot. De Trachycarpus fortunei is de blikvanger van de tuin, vooral aan de vijver of tussen een rotstuintje oogt hij erg mooi en geeft de tuin een exotisch tintje.Liever direct advies? Bel ons op 06-48465413 of mail ons  op info@winterhardeolijf.nl

Palmboom stamhoogte 100-120cm

 135.00

Item:

Price: