Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

Assortiment Olijfboom

Olijfboom  295,- euro
Stamomtrek 50-70cm
Totale hoogte 220-300cm
Gewicht: 130kg

S

Stamomtrek

Assortiment olijfbomen Winterhardeolijf.nl

Olijfboom  165,- euro
Stamomtrek 30-40cm
Totale hoogte 160-170cm
Gewicht: 45kg

S

Stamomtrek

Olijfboom  165,- euro
Stamomtrek 30-40cm
Totale hoogte 190-220cm
Gewicht: 45kg

S

Stamomtrek

Olijfboom  265,- euro
Stamomtrek 50-60cm
Totale hoogte 160-180cm
Gewicht: 100kg

S

Stamomtrek

Olijfboom  295,- euro
Stamomtrek 50-60cm
Totale hoogte 230-300cm
Gewicht: 150kg

S

Stamomtrek

Staat de olijfboom waar u naar zoekt er niet tussen?

In ons assortiment hebben wij de meest verkochte olijfbomen opgenomen. Mocht u op zoek zijn naar een ander soort, een andere hoogte, of juist een olijfboom met een dikkere stam? Laat het ons weten via het contact formulier, via een e-mail of per telefoon. Door onze contacten met veel verschillende kwekers, is er bijna geen olijfboom waar wij niet aan kunnen komen.


Bestel via de webshop of kom bij ons langs

U heeft de mogelijkheid om direct via de “nu bestellen”-knop uw product te bestellen. Maar ook kunt u bij ons langs komen om zelf een boom uit te zoeken. Let op: het adres dat op deze website wordt vermeldt is van ons kantoor, hier staan geen bomen! Wilt u eens vrijblijvend onze voorraad bomen komen bekijken? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of via het contact formulier om een afspraak te maken.


Grotere afname?

Bent u van plan om meer dan 5 olijfbomen bij ons te bestellen? Dan geldt voor u een ander tarief. Laat het ons weten via het contact formulier, via een e-mail of per telefoon en wij zullen voor u een factuur op maat opstellen.


Verhuur

Wilt u een olijfboom huren? Ook dat is mogelijk! Neem een kijkje op onze verhuur pagina en laat het ons weten via het contact formulier.


Informatie over de olijfboom

Door onderling kruisen bestaan er vandaag de dag meer dan 80 soorten olijfbomen. De boom groeit aanvankelijk relatief langzaam, heeft een dikke stam en lange wortels. Vanwege de groei van de wortels, moet er telkens een minimale afstand tussen de bomen worden aangehouden bij het beplanten. Pas na 5 jaar begint de boom vruchten te dragen. Olijfbomen kunnen vele honderden jaren oud worden. Oude olijfbomen zijn bijzonder waardevol.

De boom waaruit in de loop der eeuwen onze eetbare olijven zijn ontstaan is eigenlijk een ondersoort, namelijk Olea europaea subsp. sylvestris. In Oost-Afrika komt nog een andere ondersoort voor, Olea europaea subsp. cuspidata, met kleine olijven die nauwelijks eetbaar zijn. In de hooglanden van Ethiopië komt deze Afrikaanse wilde olijf vaak voor in kerkbossen, kleine resten natuurlijk bos in een voor de rest vaak boomloos landschap.


Olijfboom  65,- euro
Stamomtrek 7-12cm
Totale hoogte 60-90cm
Gewicht: 5kg

S

Stamomtrek

Liever direct advies? Bel ons op 06-48465413 of mail ons  op info@winterhardeolijf.nl