Home    ::    Over ons    ::    Assortiment    ::     Zakelijk    ::     Service    ::      Contact

Home Over ons Assortiment Service Contact

WinterhardeOlijf © 2011-2013 | Algemene voorwaarden |  Contact  |  Partners                              Designed by LARS Webdesign   

Zakelijk

BESTE KOOP: €165,-

Assortiment Olijfboom

Algemene voorwaarden

1. Toepassing
1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten uitvloeiend van werkzaamheden behorend tot WinterhardeOlijf.
Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk op papier zijn vastgelegd waarbij de overige bepalingen van deze voorwaarden van kracht blijven. Bij aanmelding op de site wordt dit geschrift automatisch verstrekt. De aanmelder gaat bij aanmelding of gebruik van de site gelijktijdig akkoord met deze voorwaarden en dient deze dan ook in acht te nemen. WinterhardeOlijf is bevoegd deze voorwaarden tussentijds te veranderen en de consument gaat bij bestelling akkoord met het reglement dat op dat moment van kracht is.


2. Aanbiedingen / Offertes
2.1 Alle aanbiedingen op de site van WinterhardeOlijf dienen worden aangemerkt als een uitnodiging aan te potentiële koper tot het plaatsen van een order. WinterhardeOlijf behoudt het recht de prijzen en assortiment te wijzigen.
De offertes worden weergegeven met gegevens omtrent hoeveelheid, prijzen en zonodig kwaliteit. Offertes zijn geheel vrijblijvend en gedurende 30 dagen geldig mits er anders wordt vermeld op offerte.
2.2 Offertes worden automatisch en digitaal verzonden naar het aangegeven e-mailadres van de aanmelder/consument.


3. Prijzen en betalingen
3.1 De vermelde prijzen van de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s exclusief hoog en laag (6% en 19%) BTW.
3.2 Annulering is alleen mogelijk wanneer men een duidelijke motivatie hiervoor heeft en uw bestelling nog niet verzonden is. WinterhardeOlijf zorgt dan voor terugboeking.


4. Afhalen

4.1 Komt u zelf uw bestelling ophalen dan vermijdt u de leveringskosten. Mocht u ter plekke gebruik willen maken van onze service dan kunt u verwachten hiervoor een kleine vergoeding te moeten betalen. Dit bijvoorbeeld als er een heftruck aan te pas moet komen.


5. Levering
5.1 Bestellingen worden na betaling samengesteld.
5.2 U heeft de keuze om uw bestelling zelf te komen afhalen of te kiezen voor levering aan huis, waarbij de producten bij u thuis bezorgt worden. Na de levering kan u bestelling niet gewijzigd worden. Enkel na overleg met WinterhardeOlijf.
5.3 Mochten er onvoorziene complicaties optreden omtrent de bestelling dan wordt de koper hier telefonisch dan wel per e-mail van op de hoogte gebracht.
5.4 Levering vindt plaats op het door de koper aangegeven afleveradres.
5.5 Zodra de te leveren producten op plaats van opgegeven afleveradres zijn afgegeven vervalt het risico voor WinterhardeOlijf en is het risico voor de ontvanger van het pakket.
5.6 Bij ontvangst dient de ontvanger het pakket te controleren voordat de ontvanger tekent voor ontvangst van het pakket. Mocht blijken dat er bij het samenstellen en/of leveren van de goederen schade, verkeerd assortiment of anderzijds complicaties zijn opgetreden dan dient de ontvanger dit binnen 48 uur via mail info (@) winterhardeolijf (.) nl te melden.